Assortiment


Valt het je ook niet altijd op? Een aardbeitje uit eigen tuin, een appeltje van eigen boom, ze lijken altijd nèt iets beter te smaken dan die uit de supermarkt. Vandaar dat de basis van ons assortiment nog altijd bestaat uit eigen geteelde appels, peren, kersen, aardbeien en pruimen. Van al deze producten telen wij verschillende soorten. Wat appels betreft hebben we bijvoorbeeld de bekende rassen: Elstar, Goudreinette en Jonagold, maar telen we ook nieuwere soorten, zoals de Wellant, Fuji en Pinova. En qua peren de Conference, Doyenne du Comice en Giezer Wildeman.

Streekproducten

Naast het fruit uit eigen boomgaard verkopen wij ook producten van boeren en tuinders uit onze omgeving zoals: boerenkaas uit Papekop, rundvlees van Rijnrund uit Houten, boerenschepijs uit Woerden, geitenkaas uit Papekop, boerenzuivel uit Alphen aan de Rijn, groenten uit Hekendorp en aardappelen uit Woubrugge.

Daarnaast laten wij ook ons fruit persen tot verschillende soorten sap door Schulp uit Breukelen; naast de bekende appelsap hebben we nog veel meer smaken in de winkel, zoals: cranberry, framboos of granaatappel.
Ook kun je bij ons terecht voor de producten van molen de Valk uit Montfoort en divers banket van bakkerij Koekje van Eigen Deeg uit Nieuwveen.
Sinds enige tijd verkopen we ook verschillende soorten wijn van Proef & Plezier uit Montfoort.

Producten die lokaal niet te verkrijgen zijn (denk bijvoorbeeld aan citrusvruchten, bananen en diverse groenten) maar wij toch graag willen aanbieden, verkrijgen wij bij een lokale groothandel. Hiermee is ons assortiment zo compleet mogelijk!