Diensten


Naast verkoop aan particulieren uit onze plattelandswinkel leveren wij ook aan kinderdagverblijven, crèches en BSO’s. Bestellingen worden op afspraak geleverd op tijd en locatie naar wens.

Ook voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om onze producten bezorgd te krijgen. Meer informatie vindt u hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fruit op je werk

Dat fruit eten goed voor je is weten we allemaal. Toch wordt er op de werkvloer nog vaak ongezond gesnoept. Door fruit op kantoor aan te bieden, stimuleer je je medewerkers om gezonder te eten. Fruit geeft energie en is natuurlijk ook gewoon erg lekker. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijk vers fruitpakket.

Bestelling op maat

Is er iets dat je niet lekker vindt of juist heel graag eet? Liever wat snoepgroente erbij of een eetrijpe avocado? Vertel ons waar je trek in hebt en het komt naar je toe! Bestellingen kun je telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Doe je dit vóór zaterdag, dan bezorgen we het pakket op maandag. Bovendien zit je bij ons nooit vast aan een contract. Wist je trouwens dat fruit op de werkvloer fiscaal aftrekbaar is?

Nog meer lekkers

Naast een ruime keuze aan groente en fruit hebben we nog veel meer lekkers in de winkel waaronder bijvoorbeeld de heerlijk verfrissende sappen van Schulp in ruim 20 verschillende smaken! Voor de grootverbruikers onder ons hebben we naast de reguliere literfles ook een saptap in het assortiment met een inhoud van wel 5 liter. Extra voordelig én handig in gebruik.

Kies voor lekker en gezond en bestel vandaag!

Fruitmanden

In onze plattelandswinkel kun je natuurlijk ook terecht voor allerlei fruitmanden en cadeaupakketten. Variërend van fruitmandjes à € 4,95 tot luxe manden gevuld met sappen, jams, stropen, wijnen en alles wat je verder maar wilt. Deze kunnen op afspraak ook thuis geleverd worden.

Wil je een mand bestellen? Geef dit dan even telefonisch aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat je mand of pakket tijdig klaarstaat.